Privacy Policy

thatsluck privaatsuspoliitika

Teave isikuandmete töötlemise kohta saidil Thatsluck.com

See sait ei kogu isikuandmeid, rtervitab ainult nende küpsiseid, kes pole brauserit neid keelanud, ja tarkvara allalaadimiseks kasutatavate arvutite IP-aadresse.

 

See on praktiliselt kõik, vastavalt 25. mai 05 kehtinud GDPR-ile on see teave kirjutatud võimalikult lihtsal viisil.

 

Kõik, kes soovivad mind selle parandamisel aidata, on teretulnud ja saavad kirjutada andmetöötluse ja kaitse eest vastutavale Luigi TaIamole järgmisel e-posti aadressil: adm @thatsluck.com

 

Huvilistele, nagu peab, on siin üksikasjalikum teave.

 

See teave on mõeldud külastaja saidi teadvustamiseks ThatsLuck.com teda puudutavate isikuandmete töötlemise meetodid kooskõlas seadusandliku dekreediga 196/2003 ("Privaatsusseadustik") ja määrus (EL) 2016/679 ("GDPR").

 

Site ThatsLuck.com kogub statistilisi navigeerimisandmeid, et teada saada, kui palju külastajaid selle lehtedel edastab, ja tarkvara allalaadijate IP-aadresse, neid andmeid ei avaldata kellelegi ja neid kasutatakse ainult saidi sisu parandamiseks.

 

Isikuandmete töötlemiseks kasutatakse elektroonilisi protseduure ja andmekandjaid aja jooksul, mis on andmete kogumise eesmärkide saavutamiseks hädavajalik, ja igal juhul kooskõlas seaduspärasuse, õigsuse, üleliigsuse ja asjakohasuse põhimõtetega. privaatsus.

 

ThatsLuck.com saab kasutada nn sotsiaalseid pistikprogramme. Sotsiaalsed pistikprogrammid on spetsiaalsed tööriistad, mis võimaldavad teil sotsiaalvõrgustike funktsioone otse veebisaidile lisada (nt Facebooki funktsioon "like").

 

Kõik saidi pistikprogrammid on tähistatud vastava logoga, mis kuulub viiteplatvormile (nt Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon).

 

Kui külastate saidi lehte ja suhtlete pistikprogrammiga, edastatakse vastav teave brauserist otse sihtplatvormile ja see salvestatakse.

 

Lisateavet isikuandmete välise platvormi kaudu kogumise, töötlemise, kasutamise ja säilitamise eesmärkide, liigi ja meetodite ning oma õiguste kasutamise meetodite kohta leiate konkreetse saidi vastuvõetud privaatsuspoliitikast.

 

ThatsLuck.com sisaldab linke välistele saitidele: ilmselgelt pole tal mingit vastutust nende saitide privaatsuse eest.

Isikutel, kellele eelnimetatud isikuandmed viitavad, on õigus kasutada oma õigusi kehtivate eraelu puutumatust käsitlevate õigusaktidega kehtestatud viisil ja piirides ning neil on õigus nõuda:

 

  • juurdepääs (nad võivad taotleda kinnitust selle kohta, kas neid puudutavaid andmeid töödeldakse või mitte, samuti täpsustusi käesolevas teatises osutatud teabe kohta, samuti saada andmeid ise mõistlikkuse piires);
  • parandamine (nad võivad paluda parandada või täiendada andmeid, mille nad meile on andnud või mis tahes juhul meie valduses, kui need on ebatäpsed);
  • tühistamine (nad võivad taotleda saidi poolt omandatud või töödeldud andmete kustutamist);
  • opositsioon (nad võivad igal ajal oma andmete töötlemise vastu olla);
  • kaasaskantavus (nad võivad paluda oma andmeid saada või lasta neil edastada enda poolt märgitud teisele omanikule struktureeritud vormingus, mida automaatne seade kasutab ja loeb). Veelgi enam, vastavalt art. 7, par. GDPR-i 3 kohaselt võib õigust nõusolekut tagasi võtta igal ajal, ilma et see piiraks varem antud nõusolekul põhineva ravi seaduslikkust.

Lõpuks on külastajatel õigus esitada kaebus järelevalveametile, kes on Itaalias isikuandmete kaitse tagaja.

 

Kui külastajad märkavad, et midagi on valesti, saavad nad kontrollerit hoiatada ja ta võtab asjakohased meetmed võimalikult kiiresti.

 

Uute sektori eeskirjade võimalik jõustumine ning kasutajale pakutavate teenuste pidev uurimine ja ajakohastamine võib põhjustada vajaduse muuta käesolevas teatises kirjeldatud meetodeid ja tingimusi.

 

Seetõttu on võimalik, et see dokument võib aja jooksul muutuda.

 

Avaldame selle teatise muudatused sellel lehel ja kui need on asjakohased, teavitame teid sellest nähtavama teatisega.

 

Selle teabe varasemad versioonid arhiveeritakse igal juhul, et võimaldada nendega tutvumist.

 

Loe ka ► küpsisepoliitikat